top of page

De leukste kampen

Voor onzekere meisjes en meiden

Kleinschalige (pony) kampen voor meiden. Samen met de paarden, Ping de hond en gelijk gestemde.

In een kamp zitten maximaal 8 meiden. Zo is er persoonlijke aandacht voor iedereen. Het is geen ponykamp waar je veel gaat rijden, wel leer je allerlei andere dingen over paarden! 
Meiden kampen
Tijdens de kampen werken we samen met de paarden, gaan we creatief aan de slag en zijn we lekker veel buiten. Je leert meer over jezelf, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

 

De kampen duren 2 tot 6 dagen en zijn mét overnachting, want dan pas is het een écht kamp! In de kampen is er plek voor maximaal 8 meiden. Dit zorgt voor een fijne sfeer en aandacht voor iedereen.

 

De kampen zijn speciaal voor onzekere meiden die het spannend vinden om op kamp te gaan of zich niet thuis voelen op een groot kamp.

LEUK! VERTEL MEER
IMG_20220713_144702.jpg

Samen met paarden

De kampen zijn samen met mijn 6 paarden en pony's. Ze hebben allemaal hun eigen unieke karakter en zijn geen standaard manege pony's. Daarom gaan we tijdens het kamp niet rijden zoals op een ''normale'' manege. We gaan grondwerk doen, luisteren naar wat ze ons proberen te vertellen en werken samen met ze.

Creativiteit

We gaan tijdens het kamp ook lekker creatief aan de slag. In iedere opdracht zit ook een thema verwerkt zoals talenten, kwaliteiten, wensen en dromen, dankbaarheid, geluk, kracht, etc. Zo leer je, terwijl je creatief bezig bent, ook meer over jezelf. 

Ontspanning

Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. We zijn actief bezig met de paarden en spelen spelletjes. Daarnaast zijn we creatief bezig en doen we yoga/ontspanningsoefeningen. We streven naar balans tussen actie en rustige momenten, zo loopt de spanning niet te hoog op.

In het kort...

Voor gevoelige en onzekere meiden
Kleine groepjes van max. 8 meiden
Creativiteit, ontspanning
& paarden!
Helemaal jezelf zijn samen met andere meiden
Spelenderwijs meer leren over jezelf
WELKE KAMPEN ZIJN ER?

Hieronder staan alle geplande meiden kampen. De kampen zijn onderverdeeld op leeftijd zodat er groepjes met gelijkgestemde ontstaan. Tijdens de kampen wisselen activiteiten met de paarden zich af met spelletjes en creativiteit. De kampen zijn allemaal geschikt voor meiden nog wat onzeker zijn en het spannend vinden om op kamp te gaan.

AANMELDEN

Door op BOEKEN te klikken bij het gewenste kamp, kom je op de betaalpagina. Controleer het kamp en de datum goed. Je aanmelding is definitief als de betaling is voldaan. Meer informatie over aanmelden vind je bij de veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

WINTER KAMP

Voor iedereen die niet kan wachten tot de zomer kampen! 

Winter kamp is een beetje hetzelfde als zomer kamp, maar dan kouder. We zijn iets meer binnen als normaal, zitten gezellig bij de kachel, doen spelletjes en andere leuke/leerzame oefeningen. We verzorgen de paarden, gaan grondwerk doen met ze en hebben vooral veel plezier. 

Deze kampen duren 2 dagen en we slapen lekker warm binnen in de Jachthut.

28-29 december 2023

Groep 5, 6, 7 & 8

€175,-

Nog 1 plek vrij

4-5 januari 2023

Groep 8, 1e & 2e klas

€175,-

VOL

MEISJS KAMP

Dit kamp voor meisjes uit groep 5 t/m 8, het duurt 3 dagen (en 2 nachten) en is speciaal voor meisjes die zich niet thuis voelen op een groot kamp met veel kinderen. 

22 t/m 24 juli 2024 (3 dagen)

Groep 5 t/m 8

€330,- (tot 1 januari €300,-)

Nog 5 plekken vrij