top of page

1-op-1 coaching & therapie sessies

We willen het liefst al onze problemen weg hebben en gewoon een fijn en moeiteloos leven leiden.

Maar waarschijnlijk heb je ook gemerkt dat dat een weg zonder einde is. Je kan namelijk niet weglopen voor je pijn, je problemen en je triggers. Doe je dit toch? Dan komen ze vanzelf (keihard) terug. 

Ik beloof je niet dat je van je problemen af bent. Wel begeleidt ik je op een weg naar meer zelfliefde, erkenning en verbinding met jezelf. Zo ben je in staat om makkelijker met problemen om te gaan en voelt het leven een stukje makkelijker.

Of je nu al van alles hebt geprobeerd, of nog nooit iets aan zelfontwikkeling hebt gedaan, je bent welkom!

Lisa-Studiodag-Haarlem-©Yalou(6).jpg
Bij trauma en ontwikkeling

Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende klachten en problemen. Het belangrijkste is dat je open staat voor zelfonderzoek en reflectie. Want jij kan de wereld niet veranderen, alleen jouw kijk op de wereld en jouw reactie daarop.

Mijn vakgebied is vroegkinderlijk en prenataal trauma, een laag basisvertrouwen & systemisch werk

Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende klachten:

- Onzekerheid

- Stress / burn-out 

- Depressie

- Laag zelfbeeld

- Jezelf wegcijferen

- Verslavingen

- Opgekropte emoties

- Moeite met voelen

- Problemen met de opvoeding van je kind

- Lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak

- Boosheid en agressie

- Je niet begrepen of alleen voelen

- Angst en paniek aanvallen

- PTSS / trauma

- en nog veel meer..!

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek

De enige weg is de weg naar binnen.

Ben jij dit?

Je hebt al meerdere dingen geprobeerd. Coaching, therapieën, cursussen, boeken gelezen maar niks lijkt écht te werken. 

Je weet inmiddels wat NIET werkt. 

Je bent klaar voor de enige weg die jou dichter bij jezelf brengt. De weg naar binnen. Terug naar wie JIJ werkelijk bent. 

Lisa-de-Kruijf-Personal-Branding-Fotoshoot-©Yalou(16).jpg
Mijn werkwijze

Ik geloof, dat alles waar je nu tegenaan loopt, wortels heeft in het verleden. Daar heb je overtuigingen en patronen gecreëerd die de basis zijn voor jouw verdere leven. 

Ook de onzichtbare banden die je hebt met jouw familiesysteem zijn van belang. 

Tijdens een sessie heb ik geen vastomlijnd programma. Ik werk zelfs niet met een doel. We kijken wat zich aandient en daarmee gaan we aan de slag. 

Ik werk met familieopstellingen, de CREF-methode, lichaamsgerichte EMDR/trauma verwerking, de paarden, gesprekstechnieken, delenwerk, verschillende spel/creatieve/schrijf werkvormen en mijn eigen ervaring. 

Alles staat in het teken van aanvaarden, doorvoelen, overgave, nieuwe inzichten & bewustwording.

Dwars door de pijn heen...

''Wat geen enkele hulpverlener voor elkaar heeft gekregen, is bij Lisa gebeurt. Oké, het gaat wel dwars door de pijn heen, maar er is ruimte gekomen om mijn trauma's te verwerken. Er is zelfs weer geluk ontstaan door bevrijding van een diepe pijn. Het mag er zijn. Wat een geluk! Ik kan weer verder.'' 

 

- Vrouw na drie 1-op-1 sessies

Alles mocht er helemaal zijn...

Al direct vanaf minuut 1 was je er met je volledige aandacht. Ik werd vrij snel getriggerd en emoties kwamen direct naar boven. Hier reageerde jij heel fijn op, alles mocht er helemaal zijn. Tijdens de gehele sessie volgde je je innerlijke beweging. Ik heb geen moment gevoeld dat je mij, of een eventueel "doel" of "resultaat", op duwde. Jij stelt vragen waar je oprecht antwoord op wil. Geen dubbele agenda, geen verwachtingen. Ook vond ik het fijn dat je goed was in het uitspreken van woorden in dat wat je zag, dat wat opviel en het hielp mij enorm in mijn bewustwordingsproces. Jij laat je door mijn pittige karakter niet van de wijs brengen, jij staat stevig op jezelf. 

 

- Marcella 35 jaar na een 1-op-1 sessie

INVESTERING IN JEZELF

De weg van zelfontwikkeling is niet makkelijk, dat kan ik je dus ook niet beloven. Het is confronterend, pijnlijk en niet van het ene op het andere moment klaar, opgelost. Het is een weg, een levensweg. Maar al die stapjes, alles wat je doet, draagt bij aan uiteindelijk meer levensplezier. 

''Onze wortels zijn de basis van ons bestaan,

ons verhaal schrijven we zelf.''

Verschillende mogelijkheden

We beginnen meestal met een verkengesprek. Hierin ontdekken we of er een klik is en wat het beste bij jou past. Ik werk met een traject-pakket van 4 sessies. Daarna kijken we samen verder hoe het er voor staat. Wanneer je geen behoefte hebt aan meerdere sessies, is het ook mogelijk om een losse sessie te plannen. 

In een groep of toch alleen?

Ik bied de mogelijkheid om 1-op-1 met mij aan de slag te gaan of in een groep. Het heeft beide voor- en nadelen. Zo is 1-op-1 natuurlijk heel fijn en veilig maar we hebben ook maar 1 uur de tijd. Wanneer je in een groep bent, kunnen we langer aan de slag en je deelt met anderen. In het groepstraject zitten ook een aantal 1-op-1 sessies. Vind je een groep spannend? Dan is het juist iets voor jou!

 

Samen met partner
Samen met je partner komen kan ook! Heel fijn zelfs. Zo groei je samen en kan je elkaar ondersteunen. Neem contact op om af te stemmen wat het beste bij jou/jullie past.

De sessies zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ondernemers of zakelijke afnemers. De sessies worden (nog) niet vergoed door de zorgverzekering.

Verkengesprek

Kennismakingsgesprek

van +/- 45 minuten.

€60,-
1-op-1 traject

4 sessies van 60 á 90 minuten
+ 1x gratis deelname als representant bij een familieopstellingen dag

€360,-
Losse sessie

Een losse sessie

van +/- 90 minuten bijv. paarden coaching, lichaamswerk of 1-op-1 familieoptelling

€120,-
Lisa-Studiodag-Haarlem-©Yalou(15).jpg

''Ik zal je niet veranderen, want dat betekent dat je niet goed was.'' 

Voel jij een JA?

Super fijn. Laten we kennismaken!

bottom of page