top of page
Lisa.en.de.paarden-8.jpg
FAMILIEOPSTELLINGEN
TERUG NAAR DE WORTELS.
Diensten
INZICHT IN HET ONBEWUSTE..

Er is geen methode, zo krachtig, zo helend voor de ziel, als familieopstellingen. Tijdens een familieopstelling weet je dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Je hoofd begrijpt er niks van maar je ziel weet dat het klopt. De enige manier om deze magie te begrijpen, is door het te ondergaan. Je bent van harte welkom! 

BACK TO YOUR ROOTS

Wij zijn deel van een systeem. Het systeem wat het meeste impact heeft op jou, op wat jij bent en wat jou beweegt, is jouw familiesysteem. Maar er zijn meer systemen; je werk, vrienden, school, de buurt, etc.

Systemen zorgen ervoor dat wij ons op een bepaalde manier gedragen. Of je het nou wilt of niet. De plek waarin jij je in het systeem bevindt heeft impact op wat je doet (of niet doet), voelt en denkt. Dit kan heel fijn en nuttig zijn, maar kan je soms ook belemmeren in wat je werkelijk wilt. In je diepste verlangens of je écht helemaal gelukkig voelen. 

Je familiesysteem kies je niet uit. Je kan dit niet veranderen of aanpassen. Hier heb je het mee te doen. Waar je wel iets aan kan veranderen is hoe je je verhoudt tot jouw (familie)systeem. Dit heb jij in je eigen handen. En jouw keuze hierin heeft impact op jouw systeem.

Wanneer jij, op de voor jou juiste plek staat, voelt het leven makkelijker. Het stroomt en voelt lichter.

Dit kan alleen door aan te kijken wat je aan te kijken hebt, terug naar de wortels te gaan en te accepteren wat is door je plek in te nemen. Dit klinkt heel makkelijk maar meestal is dat het niet. Het is confronterend, pijnlijk en emotioneel. Maar alleen door de wortels op te zoeken, kan je uiteindelijk leven van de stroom van het leven

Lisa.en.de.paarden-29.jpg
Lisa.en.de.paarden-2.jpg
Hoe werkt het?

Wat er gebeurt tijdens een opstelling kan je het beste ervaren om het te begrijpen. Er is iemand met een vraag, een thema of iets waar hij of zij maar tegen aan blijft lopen. Andere mensen staan representant voor familieleden van deze persoon. Ze stappen als het ware in de energie van de persoon die zij op dat moment representeren. Zo worden er verhoudingen zichtbaar en krijgen we inzicht in het systeem van deze persoon. Soms doen we dit buiten bij/met de paarden, soms binnen in de Jachthut.

JE KRIJGT WAT JE NODIG HEBT

..en dat is niet altijd wat je wilt. Tijdens een opstelling werken we vanuit de beweging van de ziel. De ziel en jouw hoofd zitten niet altijd op één lijn. Wat er gebeurt in een opstelling is niet te voorspellen. Patronen die al jaren spelen zijn niet in 1 dag verdwenen. Wel krijg je gegarandeerd nieuwe inzichten, wat helpt om vastgeroeste patronen te doorbreken. Uiteindelijk wordt je leven makkelijker en lichter.

PLAN JOUW OPSTELLINGS (MID)DAG

Loop je vaak tegen hetzelfde aan? Blijf je patronen maar herhalen? Heb je het gevoel dat het leven altijd moeite kost, of dat het je nooit meezit? Ervaar je fysieke klachten die maar aan blijven houden of heb je een moeilijke relatie met je vader, moeder, broer, zus, dochter, zoon, etc.? Dan is een familie opstelling een goed idee. 

 

''Een familieopstelling is geen symptoombestrijding maar aanpak bij de wortels.''

13 mei 2023

13:30 - 17:30

Incl. koffie, thee & lekkers.

€25,-

27 mei 2023

13:30 - 17:30

Incl. koffie, thee & lekkers.

€25,-

1 juli 2023

10:00 - 17:00

Incl. koffie, thee, lekkers & lunch.

€65,-

Nog dieper terug naar de wortels? In de vrouwen retraite 23-25 juni komen ook familieopstellingen aan bod + nog veel meer. Klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Bekijk de veel gestelde vragen onderaan de pagina of neem contact op.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 11.24.24.jpeg

VEEL GESTELDE VRAGEN

bottom of page