IMG_2577-Kl.jpg

Lisa de Kruijf

Mijn verhaal.

Hallo!

Mijn naam is Lisa (1993). Ik ben een vrolijke, creatieve, rustige, intuïtieve en eigen-wijze kindercoach en paardrij-instructrice. 

 

Als klein meisje voelde ik mij vaak onzeker en anders dan anderen. Inmiddels doe ik waar ik blij van word en ben ik wie ik werkelijk ben. 

 

Paarden hebben altijd een grote rol in mijn leven. Nu en vroeger. Dagelijks geniet ik van mijn 5 paarden (Krack, Cha Cha, Ally, Lily en Eira). Ik hou van buiten zijn, in de natuur, met de dieren en begeleid met heel veel liefde dagelijks kinderen, jongeren en volwassenen. 1 op 1, in een klein groepje, buiten, met de paarden, in de natuur of binnen bij de kachel met pen, potloden en papier.

 

Ik word er blij van!     

IMG_2575-Kl.jpg
IMG_20201104_110050%5B12802%5D_edited.jpg

Waarom Lisa?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van zelfvertrouwen en onzekerheid. Ik weet als geen ander hoe het is om je zo te voelen. 

Én ik weet hoe je zelfvertrouwen kan groeien! 

Ik gun het jou (of jouw zoon of dochter) ook dat je gelukkig en tevreden kan zijn met jezelf! Dat je doet waar je blij van wordt, je hart volgt en naar je gevoel durft te luisteren en hierop vertrouwd. Dat je geniet, ontspant en plezier ervaart. 

Ik gun het jou dat je weet om te gaan met moeilijke momenten, hobbels en gedoetjes. Dat je hier niet in blijft hangen en bewuster in het leven staat. 

Dat je jezelf ook kan omarmen als het even niet ging zoals je hoopte.

Ik kijk graag met je mee, open, zacht en vanuit verbinding. 

Samen. Want je hoeft niet alles alleen te doen.

Opleidingen & methodes

Het belangrijkste wat er nodig is tijdens coaching of begeleiding ben jij. Jij weet namelijk het beste wat goed is voor jou.

 

Daarnaast gebruik ik mezelf. Mijn luisterend oor, mijn intuïtie, ervaring en vragende kijk naar de wereld. En natuurlijk de paarden, de natuur, pen, potloden en papier, werkvormen, oefeningen en verschillende (kaart)spellen. 

Ik heb geen ''vaste'' werkwijze en bekijk per keer wat er nodig is. Ieder mens (en ieder dier) is anders en zelfs iedere dag is anders. Hier kunnen we toch geen stappenplan aan vast hangen? 

 

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van paarden & mensen. Ben je heel nieuwsgierig naar wat ik allemaal heb gedaan? Hier vind je mijn CV.

IMG_2835-Kl.jpg