top of page
IMG_2562-Kl_edited.jpg

ALLES

OVER

LISA

Mijn naam is Lisa

VROLIJK / CREATIEF / INTUITIEF / RUSTIG / EIGEN-WIJS

Ik begeleid dagelijks met heel veel plezier kinderen, jongeren en volwassenen. Mijn doelgroep zijn vooral meiden. Kleine meisjes, grote meisjes en alles wat daar tussen in zit. Ik voelde mij als klein meisje vaak onzeker en anders dan anderen. Ik had het gevoel dat ik nergens écht bij hoorde. Ik ging met tegenzin naar school, voelde mij alleen en wist niet hoe ik mij moest gedragen. 

 

Gelukkig waren er de paarden. Uren speelde ik paardje in de straat en later werden het uren tussen en met echte pony's & paarden. Wanneer het maar kon, was ik bij de paarden. Ze gaven mij iets om naar uit te kijken en een plek waar ik gewoon mezelf kon zijn. Al vroeg had ik een wens; een eigen manege! Maar dan anders dan anders; een plek waar mens & paard écht gezien worden.

In 2019 werd deze droom werkelijkheid! Een huis, met weiland en ruimte voor al mijn creatieve plannen. Een prachtige plek waar de paarden veel bewegingsvrijheid hebben en mensen kunnen onthaasten, ontspannen en samen kunnen werken met de paarden. 

Iedere dag weer geniet ik van de fijne plek waar ik woon samen met mijn vriend, ouders, zusje en alle dieren. Mijn droom van een manege is een beetje aangepast. Ik noem het geen manege, eerder een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Een plek om te ontspannen en te genieten. Ook de paarden!

DSC01299.JPG

Waarom Lisa?

 Ik ben wie ik ben, ik doe mij niet anders of beter voor. Ik weet een heleboel maar tegelijkertijd weet ik ook heel weinig. Ik weet niet wat jij nodig hebt of wat jou gelukkig maakt. Dat weet jij alleen zelf. 

Wel weet ik hoe het is om je onzeker te voelen. Om het gevoel te hebben dat je er niet bij hoort, of er alleen voor staat. Ik weet hoe het is om twijfels te hebben en jezelf niet goed genoeg te vinden. Om altijd te doen wat ''wenselijk'' is voor anderen en jezelf weg te cijferen. 

Ik was er klaar mee. Genoeg.

Ik weet hoe mijn zelfvertrouwen is gegroeid en waar ik écht blij van word. Ik voel mij zekerder en krachtig. Ik geniet van het leven en voel mij gelukkig (ook als het even niet zo gaat als gepland...).

Dat gun ik jou ook!

.. onzekere meisjes,

.. moeders (en ook vaders) die hun kind zien worstelen,

.. meiden die het (even) moeilijk hebben,

.. vrouwen die gewoon gelukkig willen zijn,

.. meisjes die meer zelfvertrouwen willen,

.. meisjes die zich anders voelen,

.. meiden die geen idee hebben welke richting ze op willen,

.. moeders die weten dat ze het voorbeeld zijn voor hun kind,

.. iedereen die klaar is voor meer (zelf)bewustwording.

Mijn ervaring

Ik begrijp heel goed dat je niet zomaar naar iedereen toe gaat, als je ergens tegen aan loopt. Ik vind het dan ook belangrijk dat ik mezelf continu blijf ontwikkelen.

 

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van paard en mens. Maar, ik geloof ook dat zelfontwikkeling het aller belangrijkste is! Je kan nog zo veel opleidingen doen maar als je zelf niet de diepte in durft te duiken, kan je anderen hier ook niet bij begeleiden. Je eigen-innerlijke proces is zo belangrijk.

 

Zelfontwikkeling is dan ook iets waar ik heel blij van wordt, ook al is het niet altijd even makkelijk. Ik ben nieuwsgierig naar wat mij beweegt; Wat maakt dat ik reageer zoals ik reageer? Waarom doe ik dingen zoals ik ze doe? Of waarom doe ik ze juist niet? Wat gebeurt er in mijn onderbewuste? 

Ik leer iedere dag, van de dieren, de mensen die ik ontmoet, van de natuur en van mijzelf. Het is een weg die nooit stopt, maar iedere keer kom je toch weer een stukje verder. Ik vind het dan ook heerlijk om nieuwe dingen te leren en ik begeleid jou of jullie hier ook graag bij!

Benieuwd naar de opleidingen en cursussen die ik heb gedaan? 

Klik dan hier.

IMG_2835-Kl.jpg

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Maak een gratis kennismakingsafspraak van max. 30 minuten. Dit kan live, telefonisch of online. Via de onderstaande knop kom je bij het contactformulier.

Ik ontmoet je graag!

bottom of page