top of page
Lisa-de-Kruijf-Personal-Branding-Fotoshoot-©Yalou(22)_edited.jpg

"No one can teach you something as well as a horse."

Een week voor jezelf mét je paard

Deze week is een combinatie van een paard-ruiter trainingsweek en een retraite voor persoonlijke ontwikkeling. Lessen met je paard wisselen zich af met oefeningen waardoor je nieuwe inzichten krijgt in persoonlijke situaties. Daarnaast gaan we het bos in met de paarden, koken we samen, doen we spelletjes en hebben we ook gewoon veel fun! 

Heb je geen eigen (verzorg)paard? Geen probleem. Er is beperkt plek om met een paard van mij te werken deze week. 

Iedere dag krijg je een privé of duo les. Wat we tijdens de les doen, stem ik met jou af. Grondwerk, rijden, een combinatie daarvan of misschien iets heel anders waar je tegen aan loopt/zin in hebt. Alles kan! Enige ervaring met paarden is wel fijn maar het niveau van jou (en je paard) maakt niets uit. Of je nou wedstrijden rijdt, altijd alleen maar bosritten maakt of komt met een 'groen' paard die nog niet onder het zadel is. 

Belangrijk is wel dat je bereidt bent om te kijken naar jezelf, plezier op nummer 1 zet en streeft naar een fijne, paard vriendelijke samenwerking. 

Naast de lessen doen we ook gezamenlijke activiteiten met de paarden zoals een boswandeling/rit, clickertraining, etc.

 

We doen spelletjes, koken samen en gaan aan de slag met een stukje persoonlijke ontwikkeling door middel van familieopstellingen, lichaamswerk, adem en andere werkvormen zodat je met veel nieuwe inzichten thuis komt! 

Dit is iets voor jou als:

Als de samenwerking met je paard of paarden in het algemeen niet vlekkeloos gaat. 

OF 

Als je in het dagelijks leven tegen bepaalde problemen aan loopt. Je kan geen studiekeuze maken of hebt problemen op werk, in je relatie of iets anders.

OF

Als je gewoon behoefte hebt aan een week voor jezelf, samen met gelijkgestemde en paarden.

Lisa-de-Kruijf-Personal-Branding-Fotoshoot-©Yalou(23).jpg

"When you change the way you look at things,
the things you look at change."

Meer informatie over de retraite

Hieronder staan alle geplande retraites. Alle retraites met eigen paard (of een paard van mij) duren een hele week. Zo heeft je paard de tijd om rustig te acclimatiseren en heb jij écht even de tijd voor jezelf.

De geplande week is speciaal voor meiden/jonge vrouwen van 18 t/m ongeveer 26 jaar. Er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar. Het zijn dus kleine, intieme groepen. 

Lisa-de-Kruijf-Personal-Branding-Fotoshoot-©Yalou(10).jpg

>>

Meiden 18 t/m 26 jaar
8 t/m 14 augustus

We starten op donderdag 8 augustus om 12:00 met kennismaken en lunch. We eindigen de week op woensdag 14 augustus om 15:00. 

De investering voor dit retraite is €880,-

Hiervoor krijg je meerdere privé/duo lessen, coaching, weidegang voor je paard incl. hooi of gebruik van een van mijn paarden, 6 overnachtingen in een grote, gezellige tent & alle maaltijden, tussendoortjes en drinken deze dagen.

Deze week zit VOL.

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • Zaterdagochtend ponyclub VOL
    De zaterdag ponyclub is om de week (de even weken) op zaterdag ochtend van 9:30 tot 12:30 voor tieners van +/- 10 t/m 14 jaar. ​ 2023 14 en 28 januari 11 en 25 februari 11 en 25 maart 8 en 22 april 6 en 20 mei 3 en 17 juni In de zomervakantie is er geen ponyclub. Onder voorbehoud: 26 augustus 9 en 23 september 7 en 21 oktober 4 en 18 november 2 en 16 december De zaterdag ponyclub is momenteel VOL. Wil je op de wachtlijst? Stuur mij dan een berichtje.
  • De kosten
    Ik werk met stippenkaarten van 5 keer. Mijn voorkeur heeft het als je er op regelmatige basis bij bent. Zo krijgen we een hecht groepje, maar een losse keer is ook mogelijk (mits er plek is). ​ Strippenkaart is 135 euro voor 5 keer. De strippenkaart is 6 maanden geldig. Soms, in de vakanties, zijn er ook hele dagen in plaats van ochtenden. De kosten hiervan zijn 2 strippen.
bottom of page