Kleinschalige (pony)kampen voor moeders & dochters.

Moeder-dochter Kamp

Kom jij ook samen met je dochter op kamp? 

 

Dit kamp is voor moeders en dochters die graag meer verbinding willen ervaren. We gaan samen werken met de paarden, doen spelletjes en zijn creatief bezig. Ook de mama's mogen even kind zijn. Naast alle leuke activiteiten besteed ik ook aandacht aan een stukje persoonlijke ontwikkeling. We ontdekken wie je bent, waar je goed in bent en wat jou uniek maakt. Geen zware korst, gewoon leuke oefeningen met een extra laagje. Zodat jullie met net wat meer zelfkennis en ervaring naar huis gaat. 

Verder hebben we vooral veel plezier! Jullie slapen met z'n allen in een grote tent maar zelf een klein tentje meenemen mag ook. 

moeder en dochter

Paarden & pony's

De 6 paarden en pony's hebben allemaal hun eigen unieke karakter. Ze zijn geen standaard manege pony's, daarom gaan we tijdens het kamp niet rijden zoals op een ''normale'' manege. We gaan grondwerk doen, luisteren naar ze en gaan niet over hun grenzen heen.

Creativiteit

We gaan tijdens het kamp ook lekker creatief aan de slag. In iedere opdracht zit ook een thema verwerkt zoals talenten, kwaliteiten, wensen en dromen, dankbaarheid, geluk, kracht, etc. Zo leer je, terwijl je creatief bezig bent, ook meer over jezelf. 

In- & Ont- spanning

Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. We zijn actief bezig met de paarden en spelen spelletjes. Daarnaast zijn we creatief bezig en doen we yoga/ontspanningsoefeningen. Balans tussen actie en rustige momenten, zo loopt de spanning niet te hoog op.

​...moeders & dochters die:

  • Een paar dagen weg van huis willen.

  • Ontspanning en tijd samen kunnen gebruiken.

  • Gek zijn van dieren, vooral paarden.

  • Die wel wat meer zelfvertrouwen zouden willen.

  • Zichzelf beter willen leren kennen.

  • Houden van creatief bezig zijn.

  • Met gelijk gestemde op kamp willen.

  • Hun band willen verbeteren.

Dit kamp is voor..

DSC00518.JPG
DSC09310.JPG
Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak

Lisa over het kamp:

''Het is een kamp waar je samen jezelf kan en mag zijn. Waar je met gelijkgestemde ontdekt wat je leuk vindt, deelt wat je moeilijk of lastig vindt en nieuwe dingen leert over jezelf. We delen met elkaar, oefenen en ontdekken.

Ieder kamp is anders. Je verbind je met elkaar, werkt samen en leert elkaar nog beter kennen. Daarnaast gaan we ook vooral genieten en plezier maken!

Mijn wens is dat iedereen helemaal zichzelf kan zijn tijdens het kamp en herinneringen voor het leven maakt!''

Geplande kampen

27 t/m 28 mei

Dit kamp is voor moeders met een dochter tussen de 10 en de 14 jaar.

 

Het kamp begint zaterdag ochtend t/m zondag middag.

 

We starten 27 mei om 09:30 en eindigen 28 mei om 16:00

Er is plek voor 4 moeders & dochters. De kosten zijn voor jullie gezamenlijk.

Aantal plekken: 4/4

Kosten: €295,-

24 t/m 25 juni

Dit kamp is voor moeders met een dochter tussen de 8 en de 12 jaar.

 

Het kamp begint zaterdag ochtend t/m zondag middag.

 

We starten 24 juni om 09:30 en eindigen 25 juni om 16:00

Er is plek voor 4 moeders & dochters. De kosten zijn voor jullie gezamenlijk.

Aantal plekken: 4/4

Kosten: €295,-

Annebel (13 jaar)

''Ik vond het kamp echt geweldig! We hebben iedere dag wel 2 dingen met de paarden gedaan. Er werden hele leuke dingen verzonnen om te doen maar ook heb je genoeg vrije tijd. Ook is het fijn om niet met veel kinderen op kamp te zijn. De paarden zijn echt lief en ik heb ook nieuwe dingen geleerd.''
Meiden Kamp 2022

Informatie

De kampen zijn kleinschalig. Er zitten maximaal 8 meisjes in een kamp en het kamp gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

 

De kampen zijn mét overnachting in een tent. Ik (Lisa) slaap naast de tent in de Jachthut, het raam zit naast de tent dus ik hoor wat er gebeurt en de deur van de Jachthut blijft 's nachts gewoon open. 

We gaan niet gewoon rijden op de paarden. We doen vooral grondwerk en zitten er ook een keer op. Ervaring met paarden is niet nodig. Neem wel stevige dichte schoenen mee en een lange broek. 

Nog meer informatie is hier te vinden:

DSC06818.JPG

Hoi! Mijn naam is Lisa, ik ben de begeleider & bedenker van alle kampen. Ik zou het heel leuk vinden als je ook op kamp komt! Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

 

Heb je nog vragen? Of vind je het fijn om eerst een keertje kennis te maken? Je bent welkom!

En wie weet tot op kamp!

Kom je ook op kamp?

IMG_2577-Kl.jpg
IMG_2580-Kl.jpg