top of page

De leukste kampen

Voor onzekere meisjes en meiden

3, 4 of 5 dagen op kamp! Samen met de paarden, ping de hond en gelijk gestemde.

In een kamp zitten maximaal 8 meiden. Zo is er persoonlijke aandacht voor iedereen. Het is geen ponykamp waar je veel gaat rijden, wel leer je allerlei andere dingen over paarden! 
Meiden kampen
Tijdens de kampen werken we samen met de paarden, gaan we creatief aan de slag en zijn we lekker veel buiten. Je leert meer over jezelf, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

 

De kampen duren 3, 4 of zelfs 5 dagen en zijn mét overnachting, want dan pas is het een écht kamp! In de kampen is er plek voor maximaal 8 meiden. Dit zorgt voor een fijne sfeer en aandacht voor iedereen.

 

De kampen zijn speciaal voor onzekere meiden die het spannend vinden om op kamp te gaan of zich niet thuis voelen op een groot kamp.

LEUK! VERTEL MEER
IMG_20220713_144702.jpg

Samen met paarden

De kampen zijn samen met Lisa's 5 paarden en pony's. Ze hebben allemaal hun eigen unieke karakter en zijn geen standaard manege pony's. Daarom gaan we tijdens het kamp niet rijden zoals op een ''normale'' manege. We gaan grondwerk doen, luisteren naar wat ze ons proberen te vertellen en werken samen met ze.

Creativiteit

We gaan tijdens het kamp ook lekker creatief aan de slag. In iedere opdracht zit ook een thema verwerkt zoals talenten, kwaliteiten, wensen en dromen, dankbaarheid, geluk, kracht, etc. Zo leer je, terwijl je creatief bezig bent, ook meer over jezelf. 

Ontspanning

Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. We zijn actief bezig met de paarden en spelen spelletjes. Daarnaast zijn we creatief bezig en doen we yoga/ontspanningsoefeningen. We streven naar balans tussen actie en rustige momenten, zo loopt de spanning niet te hoog op.

In het kort...

Voor gevoelige en onzekere meiden
Kleine groepjes van max. 8 meiden
Creativiteit, ontspanning
& paarden!
Helemaal jezelf zijn samen met andere meiden
Spelenderwijs meer leren over jezelf
WELKE KAMPEN ZIJN ER?

Er zijn 2 kampen voor meisjes uit groep 5, 6 & 7, dit kamp duurt 3 dagen en is speciaal voor meisjes die zich niet thuis voelen op een groot kamp met veel kinderen.

Er zijn 2 kampen voor groep 8-ers & brugklassers, dit kamp duurt 4 of 5 dagen. Hierin besteed ik ook aandacht aan een stukje persoonlijke ontwikkeling zodat de meiden klaar zijn voor de middelbare school of weerbaarder de 2de klas in gaan.

Er zijn ook 2 kampen voor meiden van 14+. Dit kamp duurt 4 of 5 dagen en is voor meiden die een beetje onzeker zijn.

DE KAMPEN VOOR 2024 KOMEN BINNENKORT ONLINE

kurk-achtergrond-22.jpg
Image by Kiwihug

''Het is een superleuk en gezellig kamp en ik heb veel zin om volgend jaar weer te gaan.''

Anoniem (14 jaar)

Meiden kamp 2022

Wie gingen je voor?

Image by Olga Thelavart

''Dit is echt het leukste kamp ooit! Je gaat veel met de paarden doen maar hebt genoeg afwisseling tussen de paarden en het knutselen. Je bent veel bezig en hebt het gezellig! Iedereen is met elkaar en Lisa is supergezellig!''

Guusje (12 jaar)

Op naar de brugklas kamp 2022

Image by Kiwihug

''Ik vond het heel leuk om hier te slapen. We deden veel, de andere waren heel leuk en gezellig & Lisa is heel aardig. Ook zijn de paarden heel lief & de hond heel leuk om mee te spelen.''

Zoë (14 jaar)

Meiden kamp 2022

Bekijk de rondleiding

IMG_20230816_210018.jpg

Kom je ook
op kamp?

 

Super leuk! Via de knop hieronder kan je je aanmelden. Heb je nog vragen? Bekijk dan de veel gestelde vragen onderaan de pagina of neem contact op.
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

bottom of page