IMG_2601-Kl.jpg

Voor (jong)volwassenen

Het leven gaat met ups en downs. Helemaal niet erg, zolang er een goede balans in zit. Soms kan het echter gebeuren dat negatieve gedachtes, emoties en gevoelens je overnemen. Ze overspoelen je en je weet niet zo goed hoe je er vanaf komt. Je bent jezelf (een beetje) kwijt. Hulp inschakelen is niet je sterkste kant. Je wilt alles graag alleen doen en gaat maar door. Totdat je echt niet meer kunt.. 

Dat willen we natuurlijk het liefst voor zijn. Dus; Kan jij wel wat ontspanning in je leven gebruiken? Ben je er aan toe om écht jezelf aan te kijken en te ontdekken wat er onbewust allemaal speelt? Wil je meer zelfvertrouwen en ben je klaar om te zijn wie je werkelijk bent? 

Je bent van harte welkom!

Coaching met paarden

''Paarden staan, in vergelijking met ons, nog veel dichter bij de natuur. Ze reageren instinctief en authentiek. Een paard zit niet in zijn hoofd, denkt niet aan wat hij gisteren heeft gegeten of wat hij morgen moet doen. Een paard is bezig met het hier en nu.

Ik voel mij geen paardencoach. Ik ''gebruik'' geen paarden tijdens de coaching maar geloof erin dat de paarden ons wijze lessen te vertellen hebben. Of misschien nog wel beter; dat wij, door de paarden en andere dieren, toegang krijgen tot wijsheid die eigenlijk altijd al in ons zat.''

IMG_2983-Kl.jpg
IMG_2830-Kl.jpg
IMG_20200819_145107.jpg

Mogelijkheden

Iedereen is anders en iedereen heeft iets anders nodig. Helemaal precies zeggen wat we gaan doen, lukt dus niet. Misschien wil je 1 keer komen? Of juist een traject met een doel? Er is veel mogelijk. Benieuwd of ik iets kan betekenen voor jou? Neem vrijblijvend contact op. 

 

Kennismakingsgesprek     GRATIS

Vrijblijvend kennismakingsgesprek live of telefonisch van max. 30 minuten.

Losse coaching sessie     €75,-

Een losse coaching sessie van ongeveer 2 uur, inclusief btw.

Ontdek traject     €250,-

Intakegesprek, 3 coaching sessies van +/- 1,5 uur en tussentijds contact via mail of telefoon.

Vervolg traject     Op maat

Na het ontdek traject bespreken we samen waar er nog behoefte aan is.

Begeleiding met paarden     €225,- / €450,-

5 of 10 strippenkaart voor begeleiding met paarden op regelmatige basis (wekelijks of om de week). Per keer zijn we ongeveer 1 uur bezig. De 5 strippenkaart 3 maanden geldig en de 10 strippenkaart een half jaar.