Veel gestelde vragen

Is er paardrij-ervaring nodig?

Nee, dit is niet nodig. De kampen zijn geschikt voor zowel ervaren ruiters als kinderen die nog nooit op een paard hebben gezeten. 

 

Gaan we ook rijden?

Nee, niet zoals je op een manege bent gewend. We zullen er af en toe wel op zitten en verder werken we vanaf de grond met de paarden, ook heel leuk en leerzaam! We doen ongeveer 1 á 2 paarden activiteit(en) per dag.

Heb ik eigen paardrijdspullen nodig?

Nee, caps zijn te leen en zorg verder dat je een lekker zittende broek en dichte schoenen mee neemt, waar je goed op kan lopen.

 

Waar slapen de kinderen?

Tijdens de zomerkampen gezellig met z'n allen in een grote tent. Tijdens de winterkampen binnen in de Jachthut, lekker warm bij de kachel. Ik zorg voor luchtbedden, beddengoed etc. moet zelf meegenomen worden.

 

Hoeveel begeleiding is er aanwezig?

Ik (Lisa) ben bij ieder kamp 24/7 aanwezig. Verder is er bij ieder kamp voor kinderen van de basisschool altijd ook nog minimaal 1 extra begeleider aanwezig. Er zijn dus altijd minimaal 2 begeleiders aanwezig. Op 8 kinderen betekent dat dus heel veel individuele aandacht!

 

Waar slapen de begeleiders?

Ik (Lisa) slaap in de nacht in de Jachthut. Hier is ook het toilet en de tent staat er naast. Vanuit het raam kan ik horen wat er in de tent gebeurt en als er iets is, ben ik altijd dichtbij.

 

Bij hoeveel aanmeldingen gaat het kamp door?

De kampen gaan door bij minimaal 5 kinderen en er is plek voor maximaal 8 kinderen.

Welke regels zijn er?

Wij hebben niet veel regels. Wel verwachten we dat alle kinderen die hier komen met respect omgaan met elkaar, de dieren en de spullen. Dat er niet wordt gepest en dat je luistert naar aanwijzingen die gegeven worden. Mocht het blijken dat dit niet lukt of dat er echt een mismatch is met de groep, dan kan er worden besloten dat je (eerder) naar huis moet. 

Kan ik betalen in termijnen? 

Ja zeker, er kan zonder extra kosten in 2 termijnen worden betaald. Neem hiervoor contact op. 

Is er korting mogelijk?

Omdat we werken met kleine groepjes, is het bedrag wellicht wat hoger dan je bij sommige andere kampen zult zien. We hebben het bedrag met zorg berekend en hiervoor wordt jou dochter écht gezien tijdens het kamp. Er is 24 uur per dag volwassen begeleiding aanwezig, er wordt tijdens het kamp veel aandacht gegeven aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en wanneer gewenst kan er vooraf, tussendoor en/of achteraf contact zijn met de ouders bij vragen of feedback over hun zoon of dochter.

Helaas is er geen korting mogelijk. 

Kunnen we van te voren een keertje kennismaken?

Ja zeker! Mocht je dit willen, neem dan even contact op en dan maken we een afspraak. Zorg dat je op tijd bent; zodra de vakantie begint, heb ik geen tijd meer voor kennismakingsafspraken. 

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De uitgebreide algemene voorwaarden zijn HIER te vinden.

Nog meer vragen?