scene-8_noorderlicht.jpg
Op reis naar
de ster in jezelf

Hoe en Wat

Je gaat in een klein, veilig groepje van 4 tot maximaal 6 anderen op Sterrenreis. Het is een groepstraining waarbij we leren van en met elkaar. We gaan samenwerken, leren elkaar beter kennen maar ook vooral jezelf. De Sterrenreis is speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen die even niet zo lekker in hun vel zitten en wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Of gewoon helemaal klaar zijn om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe inzichten te krijgen. Aan het einde van deze mooie reis heb je inzicht in je talenten, heb je meer zelfvertrouwen en ben je klaar om te stalen als een ster!

 

We gaan iedere keer aan de slag met een ander thema. Bij de sterrenreis voor kinderen is er voorafgaand een ouderavond. Hierin neem ik de ouders een klein beetje mee op reis en krijgen ze alle informatie over de Sterrenreis.

 

Bij de Sterrenreis hoort het boek 'De Sterrenplukmachine', beide geschreven en ontwikkeld door Gerdien Jansen. Bij aanvang van de Sterrenreis krijg je het boek en het werkboek. Deze mag je lezen en werken we aan opdrachten. Soms thuis, soms samen. In het werkboek kan je alles bijhouden wat je op deze bijzondere reis ontdekt en beleeft door te schijven, tekenen en plakken.

De Sterrenreis

De Sterrenreis is een ontdekkingsreis voor kinderen, jongeren én volwassenen op zoek naar de ster in zichzelf. Het is een creatieve, talent gerichte training waarbij je veel over jezelf leert en ontdekt wat jouw dromen en wensen zijn. Ik wijs af en toe liefdevol de weg maar nodig je vooral uit om eigen keuzes te maken en hierop te vertrouwen. We gaan aan de slag in de natuur, met sterrenbeelden, de 4 elementen, edelstenen, muziek en luisteren naar wat dit alles jou te vertellen heeft. Zodat je uiteindelijk de ster in jezelf kan vinden! 

We gaan samen dromen, durven, doen, denken, creëren, praten, lachen, oefenen en 'zijn'.

Zijn wie je wilt zijn, zijn wie je bent.

Kosten

De Sterrenreis voor kinderen is 225 euro, voor jongeren & volwassenen is dit 275 euro. Dit is inclusief boek, werkmap, materialen en aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50 euro.

Geplande Sterrenreizen

NAJAAR

Kinderen 8 t/m 12 jaar

13 september 19:30 - 20:30 (Ouderavond)​

20 september 15:15 - 17:15

27 september 15:15 - 17:15

4 oktober 15:15 - 17:15

11 oktober 15:15 - 17:15

25 oktober 15:15 - 17:15

1 november 15:15 - 17:15

8 november 16:15 - 17:15 (Samen met ouders)

Klaar om te stralen als een ster?