scene-8_noorderlicht.jpg

Op reis naar de ster in jezelf.

De Sterrenreis

Een creatieve, talentgerichte training voor iedereen die meer zelfvertrouwen kan gebruiken en meer wil leren over zichzelf zodat je uiteindelijk kan én durft te stralen als een ster!

We zijn veel buiten, werken met de elementen van de natuur (aarde, water, lucht en vuur), ervaren de kracht van edelstenen en muziek, we gaan creatief aan de slag en ontdekken jouw kwaliteiten, dromen en wensen. Iedere bijeenkomst staat er een ander thema centraal. 

De Sterrenreis is ontwikkeld door Gerdien Jansen en gebaseerd op het boek De Sterrenplukmachine. In dit boek staan vier personages centraal. Alle vier gekoppeld aan hun eigen element; aarde, water, vuur en lucht. Deze zullen ook terugkomen in de Sterrenreis. 

We komen 7 keer +/- 2 uur bij elkaar en voorafgaand is er een ouderavond. Hierin neem ik de ouders ook een klein beetje mee op reis. 

 

In een klein groepje van max. 6 Sterrenreizigers gaan we dromen, durven, doen, denken, creëren, praten, lachen, oefenen en 'zijn'.

 

Zijn wie je wilt zijn, zijn wie je bent. 

IMG_1382.JPG
logo_sterrenreis.jpg

Kosten

De Sterrenreis voor kinderen is 225 euro, voor jongeren & volwassenen is dit 275 euro. Inclusief boek, werkmap, materialen en aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50 euro.

Sterrenreis voor kinderen

datum volgt binnenkort

Sterrenreis voor volwassenen

Datum volgt.

scene-8_noorderlicht.jpg

''Klaar om te stralen als een ster?''

Meld je dan aan: