top of page
Lisa-Studiodag-Haarlem-©Yalou(6).jpg

Bijscholing & opleidingen

IKEV Veluwe

Vanuit IKEV is het mogelijk om verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen te volgen op het gebied van prenataal- en perinataal trauma, hechting, basisvertrouwen, lichaamswerk, PTSS, en meer. Alle cursussen, opleidingen en bijscholingen geef ik samen met Lisanne van Doulacentrum Deventer.

Basiskennis (Prenatale) Hechting & Basisvertrouwen

In deze 2-daagse cursus/bijscholing gaan we in op de impact die de tijd vóór de geboorte al heeft. We nemen je mee door de 7 kritische hechtingsmomenten, je leert hoe het brein en lichaamsgeheugen werkt en we bespreken de verschillende uitingen/gedragingen bij baby's, kinderen en volwassenen zodat je die kan gaan herkennen. 

Deze 2-daagse kan je volgen als ouder, voor je eigen ontwikkeling, als zorg-/hulpverlener, therapeut, (paarden)coach, etcetera. Vooropleiding is niet nodig, het belangrijkste is dat je open staat voor nieuwe inzichten & kwetsbaar durft te zijn.

Deze cursus is op verschillende locaties te volgen. Hier in Beekbergen staat hij gepland op maandag 23 & 30 september. Nadat je de 'basiskennis' hebt gevolgd is er de mogelijkheid om door te stromen naar de 'EMDR module'. 

De kosten voor beide dagen inclusief lunch en certificaat zijn €425,- (vrijgesteld van BTW).

Meer informatie is ook te vinden op de website van IKEV.

CREF-EMDR module

EMDR, maar dan anders dan anders. 

Hoe ontstaat trauma? Waarom is de ene gebeurtenis wel traumatisch en de andere niet? Wat is trauma precies? Hoe kan je dit verwerken? Antwoord op deze vragen en alles wat met angst, paniek aanvallen, depressie en PTSS te maken heeft, komt voorbij.

Tijdens deze EMDR module gaan we niet de standaard EMDR methode behandelen. Je krijgt de tools om jouw cliënten op een andere manier te ondersteunen bij het verwerken van trauma. Doorvoelen, overgave en lichaamswerk staat centraal.

Deze 3-daagse is voor (aanstaande) coaches/therapeuten en andere hulpverleners die met mensen werken. Hij staat in Beekbergen gepland op maandag 21, 28 oktober & 4 november.

De kosten voor de 3-daagse inclusief lunch en certificaat zijn €580,- (vrijgesteld van BTW).

Meer informatie is ook te vinden op de website van IKEV.

bottom of page