top of page
Lisa-de-Kruijf-Personal-Branding-Fotoshoot-©Yalou(22)_edited.jpg

Geef jezelf de ruimte om te voelen 

Back to the roots retraite

Een diepgaand programma waarin je opnieuw verbinding maakt met jezelf. We gaan terug naar de kern, JOUW kern. Je neemt alle tijd en ruimte om te voelen wat er in jou gezien wil worden. 

 

We onderzoeken wat jou heeft gevormd en wat je maakt tot wie je bent. We kijken naar wat er in de weg staat voor verdere groei en levensplezier.

 

We zoeken de stilte op, kijken systemisch naar jouw vraagstuk, onderzoeken afwijzing, zelfliefde en maken contact met wie jij ten diepste bent. 

Lisa-de-Kruijf-Personal-Branding-Fotoshoot-©Yalou(34).jpg
Zeg eens eerlijk...

Hoe vaak neem jij écht even tijd voor jezelf?

Een retraite betekend letterlijk jezelf terugtrekken of afzonderen. Je trekt jezelf even terug uit je (drukke) dagelijks leven en neemt echt even tijd voor jezelf.

Dus; Zorg jij altijd voor iedereen? Zet jij jouw geluk altijd op de laatste plaats? En ben je er moe van? Dan is dit retraite speciaal voor jou.

Een paar dagen in een andere omgeving, begeleidende oefeningen & paarden kunnen wonderen doen.

 

Deze dagen gaan helemaal over jou;

Voelen wat er is én daar liefdevol naar kijken.

 

We gaan de diepte in, we vertragen, verstillen en omarmen onze kwetsbaarheid. We doen meditaties, zijn met de paarden en kijken aan wat er gezien mag worden door middel van familieopstellingen. Benieuwd wat familieopstellingen zijn? Meer informatie vind je hier

Oké, dit lijkt mij wel wat!

Een vorige deelneemster aan het woord

"Ik ben alles van 't weekend nog steeds aan het verwerken. Er valt af en toe iets op zijn plek, merk ik. Moeilijk en fijn was het!
Je goede zorgen, je rust, de dingen die je zei....zooooo blij dat ik ben geweest!
Dankjewel voor de inzichten en voor het respect dat je hebt.
Wat fijn dat jij dit doet op deze manier!!"

Back to the roots is niet alleen maar leuk...

Je komt jezelf (keihard) tegen, het is oncomfortabel, weg van wat veilig voelt en zeker niet zoals je wilt.

 

Maar; juist dit maakt dat je groeit, dat je jouw patronen doorbreekt, inzichten krijgt en uiteindelijk meer levensplezier ervaart. 

DE GEPLANDE RETRAITES

Hieronder staan alle geplande retraites. Ze duren 3 of 4 dagen omdat ik denk dat je dit toch wel minimaal nodig hebt om écht even uit je dagelijks leven te zijn, om open te staan voor diepgaande nieuwe inzichten. Iedere retraite is anders omdat ik het aanpas op wie er komen en wat zich aandient. 

4-DAAGS RETRAITE | 17 t/m 20 juni 2024

We starten op maandag 17 juni om 14:00 en eindigen donderdag 20 juni rond 15:00.

Jouw investering voor dit retraite is €595,-

Hiervoor krijg je veel nieuwe inzichten, rust in je hoofd, nieuwe energie en betere verbinding met jezelf. Ook inbegrepen zitten alle maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes en drinken), een familieopstelling en overnachting in een tent.

 

Wil je liever niet in een tent overnachten? Dat kan! Voor een kleine meerprijs (€25,-) boek je jouw overnachting op de zolder van de Jachthut erbij.

(Je deelt de zolder samen met 1 ander persoon. Er staan twee 1-persoons boxspring bedden.)

''Als je dicht bij jezelf blijft, 
kun je ver komen.''

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voel jij een JA

bottom of page