IMG_2601-Kl.jpg

Lisa de Kruijf

Leuk dat je meer wilt weten over mij! Mijn naam is Lisa (zoals je waarschijnlijk al wist), ik ben geboren in 1993 en ben dus 27 jaar. Van kleins af aan heb ik een grote passie voor dieren. Ik hou ervan om buiten bezig te zijn. 

Ik ben rustig, creatief, vrolijk, eerlijk en intuïtief. 

Met heel veel plezier begeleid ik dagelijks kinderen, jongeren en volwassenen op allerlei manieren. Ik coach kinderen & jongeren  die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Ik begeleid de ouder(s) van deze kinderen en ik geef paardrij- en grondwerk lessen aan ruiters die bewust willen leren omgaan met hun paard. 

Hoe het begon..

Ik ben nooit met plezier naar school gegaan. Ik wist niet hoe ik me moest gedragen, was onzeker en voelde me vaak verdrietig. Gelukkig waren er de paarden. Paarden gaven (en geven) mij altijd een fijn gevoel. Ik had iets om naar uit te kijken en bij hun kon ik mezelf zijn! Ik ben begonnen met paardrijden op een traditionele manege toen ik 9 jaar was. In de jaren erna heb ik veel ervaring op gedaan met verzorgpony's en op verschillende maneges.

 

In 2009 kwam mijn eerste eigen paard, Krack. Krack heeft mij ontzettend veel geleerd (en dit doet hij nog steeds). Samen hebben we de nodige hoogte- en dieptepunten meegemaakt en door hem ben ik heel anders tegen omgaan met paarden en het houden van paarden aan gaan kijken. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over mijzelf.

 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van onzekerheid

en niet weten wie je bent.

 

Inmiddels voel ik me krachtig en dat gun ik iedereen. Ik weet wie ik ben, wat ik kan en waar ik blij van word. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en dat gun ik jou ook. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van mens & paard. Ben je benieuwd naar alles wat ik heb gedaan? Hier vind je mijn CV.

IMG_2835-Kl2.jpg