top of page
DSC09249_edited_edited.jpg

UNIEKE

KLEINE

KAMPEN

Kom je ook op kamp?

KLEINSCHALIG / MET PAARDEN / CREATIVITEIT / ONTSPANNING

Speciaal voor meisjes en meiden organiseer ik (Lisa) verschillende kampen. Alle kampen zijn kleinschalig, er zitten maximaal 8 kinderen in 1 kamp. Dit zorgt voor een fijne sfeer & aandacht voor iedereen. De kampen duren 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen en zijn met overnachting, want dan pas is het écht een kamp! 

Tijdens alle kampen gaan we samen werken met de paarden, aan de slag met jezelf leren kennen, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. De kampen zijn speciaal voor onzekere meisjes en meiden die zich niet thuis voelen op een groot kamp of het spannend vinden om op kamp te gaan.

 

We werken met de paarden, gaan creatief aan de slag en we zijn lekker veel buiten. Je gaat nieuwe vrienden maken en heel veel plezier hebben!

Nieuwsgierig welke kampen er zijn?

De kampen

IMG_20220713_144702.jpg

Paarden & pony's

De 6 paarden en pony's hebben allemaal hun eigen unieke karakter. Ze zijn geen standaard manege pony's, daarom gaan we tijdens het kamp niet rijden zoals op een ''normale'' manege. We gaan grondwerk doen, luisteren naar wat ze ons proberen te vertellen en werken samen met ze.

Creativiteit

We gaan tijdens het kamp ook lekker creatief aan de slag. In iedere opdracht zit ook een thema verwerkt zoals talenten, kwaliteiten, wensen en dromen, dankbaarheid, geluk, kracht, etc. Zo leer je, terwijl je creatief bezig bent, ook meer over jezelf. 

In- & Ont- spanning

Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. We zijn actief bezig met de paarden en spelen spelletjes. Daarnaast zijn we creatief bezig en doen we yoga/ontspanningsoefeningen. We streven naar balans tussen actie en rustige momenten, zo loopt de spanning niet te hoog op.

DSC06570.JPG

Meisjes kamp

Groep 5 t/m 7

3 dagen

IMG_2983-Kl.jpg

Moeder-dochter Kamp

Moeders met dochters

2 nachten

DSC00681.JPG

Meiden kamp

Middelbare scholieren

4 dagen

1662135818619.jpg

Winter Kamp

8 t/m 14 jaar

2 dagen

DSC01299.JPG

Brugklas kamp

Groep 8 & 1e klas middelbare

4 of 5 dagen

Kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers.

Voor gevoelige en/of onzekere meiden.

De hele dag tussen de paarden & pony's

Bij de kinderkampen altijd min. 2 begeleiders aanwezig.

Persoonlijke aandacht waarbij je écht gezien wordt.

Je moet niks.

Image by Kiwihug

''Het is een superleuk en gezellig kamp en ik heb veel zin om volgend jaar weer te gaan.''

Anoniem (14 jaar)

Meiden kamp 2022

Wie gingen je voor?

Image by Kiwihug

''Ik vond het heel leuk om hier te slapen. We deden veel, de andere waren heel leuk en gezellig & Lisa is heel aardig. Ook zijn de paarden heel lief & de hond heel leuk om mee te spelen.''

Zoë (14 jaar)

Meiden kamp 2022

Image by Olga Thelavart

''Dit is echt het leukste kamp ooit! Je gaat veel met de paarden doen maar hebt genoeg afwisseling tussen de paarden en het knutselen. Je bent veel bezig en hebt het gezellig! Iedereen is met elkaar en Lisa is supergezellig!''

Guusje (12 jaar)

Op naar de brugklas kamp 2022

IMG_3046-Kl.jpg

Kom je ook op kamp?

Super leuk! Via de knop hieronder kan je je aanmelden. Heb je nog vragen? Bekijk dan de veel gestelde vragen of neem contact op met mij.

Veel gestelde vragen

bottom of page