DSC09249_edited_edited.jpg

Unieke, kleinschalige (pony)kampen!

Kom je ook op kamp?

KLEINSCHALIG / MET PAARDEN / CREATIVITEIT / ONTSPANNING

Speciaal voor meisjes en meiden organiseer ik (Lisa) verschillende kampen. Alle kampen zijn kleinschalig, er zitten maximaal 8 kinderen in 1 kamp. Dit zorgt voor een fijne sfeer & aandacht voor iedereen. De kampen duren 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen en zijn met overnachting, want dan pas is het écht een kamp! 

Tijdens alle kampen gaan we samen werken met de paarden, aan de slag met jezelf leren kennen, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. De kampen zijn speciaal voor onzekere meisjes en meiden die zich niet thuis voelen op een groot kamp of het spannend vinden om op kamp te gaan.

 

We werken met de paarden, gaan creatief aan de slag en we zijn lekker veel buiten. Je gaat nieuwe vrienden maken en heel veel plezier hebben!

Nieuwsgierig welke kampen er zijn?

De kampen

DSC06570.JPG

Meisjes Kampen

In de zomervakantie zijn er verschillende kampen voor meisjes van de basisschool en de middelbare school.

We gaan creatief aan de slag, samen werken met de paarden, we leren meer over onszelf en hebben vooral heel veel plezier!

IMG_2983-Kl.jpg

Moeder-dochter Kamp

Een heel weekend samen met je dochter op kamp! Dit kamp is voor moeders die ook graag op kamp willen, die meer verbinding willen met hun dochter en zin hebben om weer even kind te zijn.

1662135818619.jpg

Winter Kamp

Speciaal voor iedereen die niet kan wachten tot de zomer om op kamp te gaan, is er het winterkamp! 

2 dagen tussen de paarden, binnen bij de kachel, creatief aan de slag en spelletjes doen!

Hoi! Mijn naam is Lisa, ik ben de begeleider & bedenker van alle kampen. Ik zou het heel leuk vinden als je ook op kamp komt! Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

 

Heb je nog vragen? Neem een kijkje bij de veel gestelde vragen en wie weet staat jouw antwoord er al tussen. Contact opnemen mag natuurlijk ook altijd!

Wie weet tot op kamp!

Kom je ook op kamp?

IMG_2577-Kl.jpg
IMG_2580-Kl.jpg