Tarieven


Les bij Lisa

Privéles

Losse les   €40,-

10 lessenkaart   €350,-

Groepsles (max. 3 personen)

10 lessenkaart   €250,- 

Les op locatie

Losse privéles   €40,-

10 lessenkaart privé   €350,-De tarieven zijn inclusief BTW. Heb je interesse in een les? Neem dan contact op! :)

Voorwaarden tarieven

Voorwaarden les bij Lisa met paard van Lisa:

- Een proefles is 1x mogelijk per persoon.

- In principe worden er géén losse lessen verkocht omdat we zoveel mogelijk vaste lesklanten willen voor het welzijn van de paarden. Uiteraard kan je wel 1 á 2 keer een losse les afnemen voordat je besluit een 10 lessenkaart te nemen.

- De 10 lessenkaart is 12 weken geldig.

Afmelden gelieve minimaal 24 uur voor afgaan van de les. De les wordt doorberekend wanneer er binnen 3 uur voor de les wordt afgezegd (of wanneer er niet wordt afgezegd en je niet aanwezig bent). Afmelden kan via WhatsApp of telefonisch en is pas akkoord bij antwoord van Lisa. 

- Gelieve te betalen voorafgaand aan de les contant of via overschrijving op rekeningnummer  NL56 KNAB 0259 0697 95 t.n.v. Lisa de Kruijf

 

Voorwaarden les met eigen paard op jouw locatie:

- De tarieven zijn inclusief benzinekosten tot 25 kilometer (enkele reis) vanaf postcode 7361 CZ. Woont je paard verder weg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en de kosten. 

- De 10 lessenkaart is 10 maanden geldig. 

- Afmelden minimaal 24 uur voor afgaan van de les. Wanneer er binnen 24u wordt afgezegd, wordt de les doorberekend.  Afmelden kan via WhatsApp of telefonisch en is pas akkoord bij antwoord van Lisa.

- Gelieve te betalen voorafgaand aan de les contant of via overschrijving op rekeningnummer  NL56 KNAB 0259 0697 95 t.n.v. Lisa de Kruijf.

 

(Bekijk hier de uitgebreide algemene voorwaarden voor de lessen)