Tarieven en lestijden


Wij willen zo goed mogelijk zorgen voor onze paarden en pony's. Dat betekend dat ze goede kwaliteit onbeperkt hooi krijgen, de hoeven worden iedere 6 weken bijgewerkt, minimaal 1 keer per jaar laten wij de zadels nakijken en komt de osteopaat, ze krijgen de nodige vitaminen en toevoegingen, de tandarts komt ieder jaar, wij laten een dierenarts komen als dat nodig is, etc.. Dit is helaas allemaal niet goedkoop. Daarom gaat een groot deel van het lesgeld naar de paarden en pony's.

 

Zo houden we blije paarden, die goed in hun vel zitten en graag met ons willen werken! :) 

 

Hieronder vind je mijn tarieven (geldig vanaf 1 mei 2019), inclusief 21% btw. Heb je interesse in een les? Neem dan contact op! :)

Tarieven met eigen paard op locatie

Losse privéles   €40,-

10 lessenkaart privé   €350,-

Woont je paard verder dan 25 kilometer (enkele reis) vanaf postcode 7361 CZ? En zit je niet op een route? Dan komen er nog benzine kosten bij.

Tarieven met een paard van Lisa

Privéles

Losse les   €40,-

10 lessenkaart   €350,-

Groepsles (max. 3 personen)

10 lessenkaart   €250,- 

Voorwaarden tarieven

 

Voorwaarden les op locatie:

- De tarieven zijn inclusief benzinekosten tot 25 kilometer (enkele reis) vanaf postcode 7361 CZ. Woont je paard verder weg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en de kosten. 

- De 10 lessenkaart is 10 maanden geldig. 

- Afmelden minimaal 24 uur voor afgaan van de les. Wanneer er binnen 24u wordt afgezegd, wordt de les doorberekend.  Afmelden kan via WhatsApp of telefonisch en is pas akkoord bij antwoord van Lisa.  

 

Voorwaarden les met paard van Lisa:

- Een proefles is 1x mogelijk per persoon.

- In principe worden er géén losse lessen verkocht omdat we zoveel mogelijk vaste lesklanten willen voor het welzijn van de paarden. Uiteraard kan je wel 1 á 2 keer een losse les afnemen voordat je besluit een 10 lessenkaart te nemen.

- De 10 lessenkaart privé is 20 weken geldig en de 10 lessenkaart groepsles is 12 weken geldig.

- Afmelden gelieve minimaal 24 uur voor afgaan van de les. De les wordt doorberekend wanneer er binnen 3 uur voor de les wordt afgezegd (of wanneer er niet wordt afgezegd en je niet aanwezig bent). Afmelden kan via WhatsApp of telefonisch en is pas akkoord bij antwoord van Lisa. 


Over ons

Lisa de Kruijf
Engelanderholt 5
7361 CZ Beekbergen
Email: info@lisadekruijf.nl
Rekening nr: NL89 RABO 0307 5005 78 t.n.v. L.M. de Kruijf

Volg ons op Facebook