Les bij Lisa


Kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen zijn welkom om bij mij te lessen! Voel je je niet zo op je plek op een grote manege? Maar wil je wel graag (leren) paardrijden en ontdekken wat voor leuke dingen je nog meer met ze kan doen?

Kom dan rijden bij Lisa!

Hier krijg je anders les dan op een traditionele manege. Zo gaan we tijdens een les niet altijd rijden maar doen we ook grondwerk, hebben we balans lessen en af en toe een theorie les. Je leert alles over paarden en hoe je met ze om moet gaan. We werken zo paard vriendelijk als mogelijk en houden rekening met hoe het paard zich voelt.

 

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een proefles! 

 

Omdat we geen grote paarden hebben geldt voor alle beginnende lesklanten een gewichtslimiet van +/- 75 kilo en voor gevorderde lesklanten 80 kilo. Grondwerkles is natuurlijk voor iedereen mogelijk! Lees hier meer over het gewichtslimiet.

Kinderen vanaf 8 jaar

Kinderen kunnen bij mij komen lessen vanaf 8 jaar. Je kan beginnen met een proefles om te kijken of je het leuk vindt. Kan je nog niet paardrijden? Dan beginnen we met een aantal privé lessen (meestal minimaal 10). Kan je zelf stappen, draven en sturen dan kan je door naar een groepje, in een groepje zitten maximaal 3 kinderen zodat er nog steeds genoeg individuele aandacht is. Het voordeel van een groepje is dat je van elkaar kunt leren en het is natuurlijk gezellig! Een les begint met het halen van je paard en eindigt als je je paard terug hebt gezet in de paddock. Opzadelen, poetsen, etc. hoort allemaal bij een les. Naast rijden doen we ook nog veel meer zoals bijvoorbeeld longeren, loswerken, clickertraining, spelletjes, obstakel parcours, boswandelingen en in de winter theorie of balans les binnen. Privé lessen duren ongeveer een uur en een groepsles duurt 1,5 uur.

 

We hebben nu een tijdelijke aanbieding die duurt tot het einde van het jaar, speciaal voor kinderen van +/- 8 tot 10 jaar: 10 privé lessen van een uur voor €250,-. De les is inclusief poetsen en verzorgen van je pony.

Volwassenen

Ook volwassenen zijn welkom om bij mij te komen rijden! De eerste les is een proefles, deze duurt ongeveer 1,5 uur. Kan je nog niet rijden of wil je niet in een groepje lessen, dan kan je privélessen nemen. Kan je zelf poetsen en zadelen? In principe duurt een privéles een uur, maar in het begin kan het zeker zijn dat we 1,5 uur bezig zijn.

Als je voldoende privélessen hebt gevolgd, is het ook mogelijk om groepslessen te nemen. Een groepsles bestaat uit 2 tot maximaal 3 personen, zo blijven de groepjes klein, overzichtelijk en houd je voldoende persoonlijke aandacht. Het voordeel van een groepje is dat je kan leren van elkaar!

Naast rijden gaan we ook longeren, loswerken, een bosrit maken (voor gevorderden), doen we clickertraining en in de winter hebben we af een toe een theorie of balans les binnen.

 

Let op! De groepslessen zijn nog niet gestart. Bij voldoende animo zullen we de eerste groepsles samenstellen.

 

Bekijk hier de tarieven voor de lessen.


Over ons

Lisa de Kruijf
Engelanderholt 5
7361 CZ Beekbergen
Email: info@lisadekruijf.nl
Rekening nr: NL56 KNAB 0259 0697 95
t.n.v. Lisa de Kruijf

Volg ons op Facebook