IMG_2605-Kl.jpg

Les op Locatie

Les met je eigen (verzorg)paard bij jouw op locatie.

Ik geef rij- en grondwerkles aan kinderen en volwassenen. In de lessen gebruik ik verschillende methodes zoals onder andere Centered Riding, Rechtrichten, Natural Horsemanship én mijn eigen ervaring. 

Ik kom regelmatig in de omgeving van Beekbergen (Apeldoorn) en de Utrechtse Heuvelrug (Amersfoort, Barneveld, Ede, Bennekom, Veenendaal, Woudenberg, Scherpenzeel, etc.).

 

Twijfel je of ik naar jou toe kom?

Wordt de beste trainer voor jouw paard

Voel jij je (soms) ook onzeker als je met je paard werkt? Twijfel je of je het wel goed doet? Laat je je snel meeslepen door meningen van anderen en weet je het dan ook gewoon even niet meer? Geen paniek!

 

Ik help je graag op weg naar meer zelfvertrouwen in omgang met je paard. Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen die gemotiveerd zijn om meer te leren over zichzelf en over hun paard. Wat we gaan doen in de les hangt helemaal af van jou en je paard. Ieder paard en ieder mens is anders en heeft andere behoeftes. Samen kijken we wat er op dat moment nodig is en waar we aan gaan werken. Denk bijvoorbeeld aan gedragsproblemen, rechtrichten onder het zadel of vanaf de grond, houding en zit, verbinding en communicatie tussen mens en paard.

Mijn lessen zijn iets voor jou als je:

- Bereid bent om te werken aan jezelf.

- Klaar bent om meer te leren. Niet alleen hoe je iets doet maar ook (juist!) waarom.

- De beste trainer voor jouw paard wilt worden.

- Meer plezier wilt ervaren in het werken met je paard.

- Meer zelfvertrouwen kan gebruiken en wilt vertrouwen op je eigen gevoel.

 

IMG_2651-Kl.jpg
IMG_2948-Kl.jpg

Jouw investering

Jouw investering per les is 45 euro.

Neem je 10 lessen in een keer? Dan betaal je 395 euro.

Dit is inclusief 21% btw en reiskosten als je in de boven genoemde omgeving zit met jouw paard. Woont jouw paard verder weg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Het lijkt mij leuk je te ontmoeten! :) 

Voor vragen of het maken van een afspraak: