P6290021.jpg

Les bij Lisa

Voor kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en volwassenen is er de mogelijkheid om bij mij, met mijn paarden te lessen. Voel je je niet zo op je plek bij een grote manege of wil je graag meer leren dan alleen rijden op een paard?

 

Dan ben je van harte welkom!

Op & naast het paard

De lessen zijn priv√© en duren afhankelijk van de leeftijd en ervaring 1 tot 1,5 uur. Je paard halen, klaarmaken voor de les en verzorgen hoort er allemaal bij. Rijden staat niet op nummer 1 in de lessen. We doen nog veel meer zoals longeren, loswerken, clickertraining, spelletjes, obstakelparcours, boswandelingen of voor de gevorderde ruiters een bosrit. In de winter kan het ook voorkomen dat we binnen balans les of theorieles hebben. Je leert alles over paarden en hoe je met ze om moet gaan. We werken zo paard vriendelijk als mogelijk en houden rekening met hoe het paard zich voelt.

 

Voor ruiters die al enige tijd bij mij rijden, voldoende rijervaring hebben en de paarden goed kennen, is het mogelijk om met z'n 2e te lessen. Ik hanteren een gewichtslimiet van +/- 75 kilo voor iedereen die ook wil rijden op mijn paarden.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een keer kennismaken?

Stuur mij gerust een berichtje. :)

Een losse les kost 40 euro, een 10 lessenkaart is 350 euro en een 10 lessenkaart voor een duo les kost 250 euro per persoon.

naamloos.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
  • Instagram

¬© 2020 by Lisa de Kruijf