IMG_3046-Kl.jpg

Hoi, mijn naam is Lisa!

Vanuit mijn passie voor paarden en mensen ik begeleid dagelijks met heel veel plezier kinderen, jongeren en volwassenen op hun weg naar groei, ont-wikkeling & eigen-wijsheid.

 

Groei omdat ik het je gun dat jouw zelfvertrouwen groeit! Zodat je stevig in de wereld staat, durft te stralen en doet waar je blij van wordt. Steeds meer en meer.

 

Ont-wikkeling omdat we net een ui zijn met heel veel laagjes. Binnen in die ui zit jij, jouw kern. Jouw ware ik. Laagje voor laagje kom je dichter bij jezelf en ontdek je welke laagjes je niet langer nodig hebt.  

Eigen-wijsheid omdat alle wijsheid die je nodig hebt, al in je zit. Je wéét wat het beste voor je is alleen soms kom je er niet bij. 

Je bent van harte welkom om een keer kennis te maken! 

Liefs, Lisa

Lisa en Krack 1_edited.jpg
IMG_20201104_110050%5B12802%5D_edited.jpg
17957773996755565.webp

Coaching & Begeleiding

''Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg.''

 

Coaching & persoonlijke begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen. Tussen en samen met de paarden, in de natuur, binnen bij de kachel, met pen en papier, potloden en stiften, verf en kwasten. Helemaal waar jij behoefte aan hebt. Op ontdekkingstocht naar jezelf, jouw talenten, jouw uitdagingen en jouw kracht.

1 op 1 of samen met je gezin, kortdurend of op regelmatige basis. ​

DSC09659.JPG

Op kamp!

''Zullen we samen onszelf zijn?''

Kleinschalige kampen speciaal voor kinderen en jongeren die gek zijn van paarden, graag buiten zijn, meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en graag in een klein groepje op kamp gaan.

Er zijn verschillende kampen met ieder kamp zijn eigen specifieke thema maar in ieder kamp gaan we samen werken met de paarden, leren we meer over onszelf zodat je zelfvertrouwen groeit, gaan we creatief aan de slag, spelen we spelletjes en hebben we vooral veel plezier!

IMG_2562-Kl_edited.jpg

''If you can dream it, you can do it.''

''Een van de dingen die ik iedereen gun, is geloven in jezelf, jezelf vertrouwen en helemaal tevreden zijn met wie je bent. Én dat je dat mag uitstralen!

Dat is voor mij niet altijd van zelfsprekend geweest. Vroeger voelde ik mij erg onzeker. School heb ik nooit leuk gevonden en aansluiting met anderen vinden was lastig. Ik voelde me altijd anders dan alle anderen. Gelukkig waren er de paarden. Bij de paarden voelde ik mij altijd thuis en kon ik helemaal zijn wie ik werkelijk ben.''

IMG_2577-Kl.jpg

Benieuwd of ik iets kan betekenen voor jou of jullie?