Krack


Krack (geb. 2004) heb ik gekregen in 2009 en is mijn eerste eigen paard. Krack is een ontzettend eerlijk paard. Hij houdt van knuffelen maar kan je ook duidelijk laten zien wanneer hij het er niet mee eens is of wanneer hij iets spannend vindt. We gaan nu ook regelmatig naar het bos. Hier komen we nog wel eens dingen tegen die wat spannend zijn maar zolang krack kan vertrouwen op z'n ruiter is dit geen probleem.

 

Krack wordt niet gebruikt als les paard om op te rijden, hij wordt erg onzeker van andere ruiters op zijn rug. Hij mag wel regelmatig een grondwerk les doen, dit doet hij erg goed.

Cha Cha


Cha Cha (geb. 2007) hebben we februari 2014 gekocht. Cha Cha is een perfect leer paard voor zowel jong als oud. Met beginnende ruiters is ze erg voorzichtig en wanneer de ruiter niet duidelijk aangeeft wat die verwacht van Cha Cha zal ze de hele les achter mij aan lopen. Voor gevorderde ruiters is ze ook erg leuk, ze is handig maar geeft het duidelijk aan wanneer het te moeilijk wordt of wanneer ze het niet begrijpt.
Cha Cha is rustig en betrouwbaar, ze kan soms wel wat onzeker worden wanneer ze merkt dat de ruiter het ook spannend vindt.

Ally


Deze knappe dame Ally (geb. 2010) is in 2019 bij ons gekomen. Ally is een Tinker, ze is een ontzettend lief en knuffelbaar paard. Ze houd van kriebels en niet zo veel van hard werken. Ally moet nog het een en ander leren met rijden maar ze werkt graag samen en is heel slim. Je kan achterste voren op der zitten en liggen, niks is te gek. Zolang ze maar genoeg kriebels krijgt!

Lily


Lily (geb. 2008) is in 2019 bij ons gekomen. Ze is een knappe Connemara merrie. Ze is heel rustig en zachtaardig maar moet nog wel weer een beetje vertrouwen in mensen terugvinden. Ze houd stiekem wel van kriebels en aandacht maar vindt dit ook nog een beetje spannend. 

Eira


Eira is een dame op leeftijd (geb. 1994) en is ook bij ons gekomen in 2019. Eira is een hele lieve en rustige pony die houdt van aandacht. Ze is nog super fanatiek voor haar leeftijd en mag hopelijk nog een heleboel kinderen blij gaan maken bij ons!


Over ons

Lisa de Kruijf
Engelanderholt 5
7361 CZ Beekbergen
Email: info@lisadekruijf.nl
Rekening nr: NL56 KNAB 0259 0697 95
t.n.v. Lisa de Kruijf

Volg ons op Facebook