IMG_2645-Kl.jpg

BEGELEIDING

MET JE

EIGEN PAARD

Les met je eigen paard

Voel jij je (soms) ook onzeker als je met je paard werkt? Twijfel je of je het wel goed doet? Laat je je snel meeslepen door meningen van anderen en weet je het dan ook gewoon even niet meer?

Geen paniek!

 

Ik help je graag op weg naar meer zelfvertrouwen in omgang met je paard. Ik begeleid aan kinderen, jongeren en volwassenen die gemotiveerd zijn om meer te leren over zichzelf en over hun paard.

Wat we gaan doen hangt helemaal af van jou en je paard. Ieder paard en ieder mens is anders en heeft andere behoeftes. Samen kijken we wat er op dat moment nodig is en waar we aan gaan werken. Denk bijvoorbeeld aan gedragsproblemen, rechtrichten onder het zadel of vanaf de grond, houding en zit, verbinding en communicatie tussen jou en je paard.

DSC01299.JPG

Ontspanning

De basis voor alles tijdens mij lessen is ontspanning. Jouw paard leert het beste als hij of zij ontspannen is. Als hij geen stress ervaart en zich veilig en begrepen voelt. Op deze manier wordt het fijn om samen te werken met je paard.

Houding & Zit

Ik ben opgeleid als Centered Riding instructrice en ben altijd bezig met hoe jij het beste kan zitten zodat je je paard het beste kan helpen. Dit maakt rijden makkelijker.

Grondwerk

Grondwerk is een breed begrip. Vanaf de grond kan je je paard rechtrichten, werk je aan jullie band en kan je dingen soms net een beetje makkelijker oefenen. Ik heb veel ervaring met naturel horsemanship, rechtrichten & werk soms ook met clickertraining. 

Ik ben er voor ruiters & paardenmensen die:

  • Bereid zijn om te werken aan zichzelf.

  • Er klaar voor zijn om meer te leren. Niet alleen hoe je iets doet maar ook (juist!) waarom.

  • De beste trainer voor hun paard willen zijn.

  • Meer plezier willen ervaren in het werken met hun paard.

  • Meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en willen vertrouwen op hun eigen gevoel.

  • Meer ontspanning willen ervaren.

DSC09929.JPG
DSC06818.JPG
IMG_2948-Kl.jpg

Mogelijkheden & tarieven

De lessen zijn met je eigen paard. Mijn werkgebied is omgeving Beekbergen/Apeldoorn-Zuid en het onderste deel van de Veluwe.

Woon je hier in de buurt? Dan is de kans groot dat ik naar jou toe kom. Ik geef om de week op zaterdag les en incidenteel ook doordeweeks. 

Losse les     €45,-

Een losse les van ongeveer 60 minuten. 

5 lessenkaart     €200,-

5 lessen van ongeveer 60 minuten. Deze zijn een half jaar geldig. 

10 lessenkaart     €395,-

10 lessen van ongeveer 60 minuten. Deze zijn 1 jaar geldig.

Reiskosten     Op aanvraag

In sommige gevallen kan het zijn dat er nog reiskosten bij komen. Neem hiervoor contact op.