top of page
IMG_2948-Kl_edited.jpg

MOEDER

DOCHTER

TRAJECT

Het leven gaat op en neer..

Dit vraagt nogal wat veerkracht van ons. Het ene moment voel je je blij en vrolijk en het volgende moment gebeurt er weer iets en voel je je verdrietig, teruggetrokken of onzeker. Dit hoort bij opgroeien en bij het leven. Het ervaren van goede en minder goede momenten. Niet perse iets om je zorgen over te maken zolang dit in balans is.

Alleen soms kan het gebeuren dat er steeds minder goede momenten zijn. Je voelt je bijna altijd onzeker, bent niet meer blij, maakt je constant zorgen of voelt je niet goed. Je twijfelt aan jezelf of cijfert jezelf weg. 

 

Merk je dit bij jezelf? Of bij je kind? Dan is het tijd voor actie;

want tenslotte wil iedereen eigenlijk gewoon gelukkig zijn en dat gun ik jullie ook! 

Voor wie?

Meisjes

die onzeker, verdrietig, boos of teruggetrokken zijn. Meisjes die worstelen met hun emoties, een negatief zelfbeeld hebben, buikpijn hebben of zich eenzaam voelen. Meisjes die willen groeien in hun zelfvertrouwen en meer geluk willen ervaren.

Meiden

die onzeker zijn, faalangst hebben, niet weten wie ze werkelijk zijn of zich moe en somber voelen. Jonge meiden het fijn vinden om bij iemand hun hart te luchten, iemand willen waar ze zichzelf kunnen zijn en zich willen ontwikkelen tot zelfverzekerde volwassenen die weten wie ze zijn.

Moeders

die twijfelen, onzeker zijn of zichzelf herkennen in hun kind. Moeders die niet opzoek zijn naar een kant en klare oplossing maar beseffen dat ze zelf het voorbeeld voor hun kind zijn. Moeders die de wijsheid in zichzelf terug willen vinden en er willen zijn voor hun kind.

18012540631402148.webp

Soms is het fijn als er iemand met je mee kijkt.

Ik coach meisjes vanaf 8 á 9 jaar & hun moeders. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wat jullie heeft gemaakt zoals je nu bent. Je bent namelijk helemaal goed zoals je bent.

We ontdekken jullie talenten en kwaliteiten, krijgen inzicht in patronen en onderzoeken je gedachtes. Zodat je deze informatie kan inzetten in lastige situaties. 

Ik werk intuïtief, positief, creatief en heb geen vastomlijnd programma wat ik volg. Ik heb verschillende (creatieve) werkvormen en tools die ik graag gebruik en werk samen met mijn 6 paarden. Daarnaast kijk ik graag systemisch naar jullie gezin, omdat ik geloof dat het een niet zonder het ander kan en dat iedereen zijn eigen plek heeft waar hij of zij hoort. 

Hoe verloopt het?

Ik ben er voor meisjes, meiden en moeders die meer zelfvertrouwen wensen. Die het even niet meer weten en wel iemand kunnen gebruiken die (even) met ze mee kijkt.

1

Je stuurt mij een mailtje of een whatsapp berichtje en we beginnen met een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, online of live bij mij op locatie. Dit is helemaal vrijblijvend en duurt max. 30 minuten.

2

Als het van beide kanten goed voelt, hebben we het intakegesprek. Hierin bespreken we uitgebreid de hulpvraag, wensen en verwachtingen van beide kanten.

Het intakegesprek kan direct na het kennismakingsgesprek of op een andere dag en is met ouder(s) en kind of alleen de ouder(s). Dit is afhankelijk van de leeftijd en wat jullie prettig vinden. We bespreken uitgebreidt de hulpvraag, wensen en verwachtingen.

3

In de meeste gevallen werk ik met trajecten-pakketten, zodat er een duidelijk begin, midden en einde is. Zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn én is er toewijding van beide kanten.

Aan het einde van het intake gesprek bespreken we gezamenlijk welk traject het beste past bij jullie. De trajecten zijn helemaal afgestemd op jullie als gezin. De sessies verdelen we naar behoefte tussen moeder & dochter. Als blijkt dat vader ook behoefte heeft aan coaching is dat ook mogelijk.

4

De sessies spreken we af wanneer het jou uitkomt. De sessies duren 1 á 1,5 uur, het kan voorkomen dat dit uitloopt. Ik zal dit niet in rekening brengen.

5

Aan het einde van het traject heb je nieuwe inzichten en handvatten om zelf verder te kunnen. Aan het einde van de laatste sessie ronden we het traject af.

We bespreken inzichten, ontdekkingen en sluiten het traject af. Mocht je later nog vragen hebben of weer behoefte hebben aan een sessie, dan zijn jullie altijd welkom.

Wil je altijd alles zelf doen? Maar weet je ook dat niet langer zo gaat? En ben je klaar om jezelf (als ouder) ook te ontwikkelen?

 

Volg dan je gevoel en neem contact op. Jullie zijn van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vind jij het ook lastig om om hulp te vragen?

IMG_2577-Kl.jpg
IMG_2580-Kl.jpg
DSC06064_edited.jpg
bottom of page