Losse sessie


Voor iedereen die ergens tegen aan loopt bijvoorbeeld thuis, met jezelf of op je werk. Samen met de paarden en hartritme gaan we hier naar kijken. Een hele middag of ochtend voor jezelf waarbij je even niks hoeft en een heleboel krijgt.

 

Paarden staan, in vergelijking met ons, nog veel dichter bij de natuur. Ze reageren instinctief en authentiek. Een paard zit niet in zijn hoofd, denkt niet aan wat hij gisteren heeft gegeten of wat hij morgen moet doen. Een paard is bezig met het hier en nu. Ze zijn fantastische spiegels en laten ons zien wat gezien mag worden. Een paard ziet je zoals je bent en verbindt zich met je, als jij dit ook met jezelf doet. De paarden leven hier zo vrij mogelijk. Dit maakt ze rustig, evenwichtig en betrouwbaar om mee samen te zijn. 

 

Hartritme is een fantastische tool die je inzichten en verheldering geeft. Hartritme geeft woorden aan je gevoel en laat je zien wat er gezien mag worden. Hartritme gebruik ik in het klein, als bordspel of als XL variant zodat je erin kunt bewegen. Hartritme kunnen we zonder en met paarden doen. 

 

Je bent van harte welkom! :)

 

Wil je graag ervaren wat de paarden en/of Hartritme voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op. 


Tarieven

Paarden/Hartritme sessie (+/- 2 uur)    €80,-

Paarden/Hartritme sessie 2 of 3 personen (3 á 4 uur)    €65,- p.p.

Inclusief 21% BTW.