Coaching met Paarden


Paarden staan, in vergelijking met ons, nog veel dichter bij de natuur. Ze reageren instinctief en authentiek. Een paard zit niet in zijn hoofd, denkt niet aan wat hij gisteren heeft gegeten of wat hij morgen gaat doen. Ze zijn bezig met wat ze voelen en zien in het hier en nu. Een paard reageert op jou zoals je bent en hebben geen oordeel over jou.

 

Hier valt dus een heleboel van te leren! Hoe ziet het paard mij? Is dat zoals ik wil overkomen? Maar een paard is meer dan alleen een hele goede spiegel. Ze maken verbinding met je en laten zien wat er aan de oppervlakte mag komen.

 

Een paarden coaching sessie is nuttig voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Zit je even niet lekker in je vel? Ben je de verbinding met jezelf kwijt? Moeite met keuzes maken? Of loop je ergens anders tegen aan? Ik kijk met je mee. Wat we precies gaan doen is afhankelijk van je hulpvraag, je behoefte en je wensen. Met 1 paard, met meerdere paarden, met hulpmiddelen, met Hartritme XL (een coaching tool voor in de bak) of misschien wel wat anders. Dit zullen we voorafgaand aan de coaching sessie bespreken. 

 

We zijn ongeveer 2 uur bezig en je betaald 80 euro. Wil je graag samen komen? Dan betaal je 65 euro per persoon (max. 3 personen) en zijn we 3 á 4 uur bezig.