De Sterrenreis


Voor alle gevoelige, drukke, boze, verdrietige, stille kinderen die willen stralen als een ster!  

 

De Sterrenreis is een ontdekkingsreis voor kinderen en jongeren op zoek naar de ster in zichzelf. Het is een creatieve, talent gerichte training waarbij je veel over jezelf leert en ontdekt wat jouw dromen en wensen zijn. Ik wijs af en toe liefdevol de weg maar nodig de kinderen vooral uit om eigen keuzes te maken en hierop te vertrouwen. We gaan aan de slag in de natuur, met sterrenbeelden, de 4 elementen, edelstenen, muziek en luisteren naar wat dit alles jou te vertellen heeft. Zodat je uiteindelijk de ster in jezelf kan vinden! 

We gaan samen dromen, durven, doen, denken, creëren, praten, lachen, oefenen en 'zijn'. Zijn wie je wilt zijn, zijn wie je bent.

 

Je gaat in een klein, veilig groepje van 4 tot maximaal 6 kinderen op Sterrenreis. Het is een groepstraining waarbij we leren van en met elkaar. We gaan samenwerken, leren elkaar beter kennen maar ook vooral jezelf. De Sterrenreis is speciaal voor kinderen die even niet zo lekker in hun vel zitten en wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Aan het einde van deze mooie reis heb je inzicht in je talenten, heb je meer zelfvertrouwen en ben je klaar om te stalen als een ster!

 

We komen 7 keer, ongeveer 2 uur samen en gaan dan iedere keer aan de slag met een ander thema. Voor de ouders is er voorafgaand aan de Sterrenreis een ouderavond. Hierin neem ik de ouders een klein beetje mee op reis en krijgen ze alle informatie over de Sterrenreis.

 

Bij de Sterrenreis hoort het boek 'De Sterrenplukmachine', beide geschreven en ontwikkeld door Gerdien Jansen. Dit boek krijgen de kinderen bij aanvang van de Sterrenreis en hieruit mogen ouders en kinderen samen lezen en in gesprek gaan. Ook krijgen de kinderen hun eigen 'Sterren-werkboek'. Hierin werken de kinderen aan opdrachten, soms alleen, soms samen met hun ouders. In dit werkboek kunnen de kinderen ook alles bijhouden wat ze onderweg beleven, zien, maken, leren en belangrijk vinden door te schijven, tekenen en plakken. 

Geplande Sterrenreizen

Voorjaar 2021 - 8 t/m 12 jaar

Datum volgt.

 


Kosten

De kosten voor de Sterrenreis zijn 225 euro inclusief boek, werkmap, materialen en aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50 euro, de factuur stuur ik naar je toe zodra het aanmeldformulier is ontvangen. Je aanmelding is bevestigd zodra de aanbetaling is ontvangen. Klik op de knop hieronder om je zoon of dochter aan te melden: