Coaching voor Kind & Jongeren


Coaching is een korte, laagdrempelige vorm van begeleiding, het geeft je inzicht en bewustwording. Geen zware therapie sessies, gewoon samen ontdekken hoe jouw zoon/dochter zichzelf weer terug kan vinden.

 

Wat vind je leuk, waar word je blij van en wat maakt jou uniek? 

 

Als ouder wil je altijd het beste voor jouw kind. Je wilt je kind gelukkig zien, blij en vol vertrouwen. Soms loopt het even anders en merk je dat je kind niet goed in zijn vel zit. Je probeert van alles maar het lijkt niet te helpen. Dan kan het handig zijn als er een kindercoach met je meekijkt. Zonder oordeel ga ik, samen met jou en je kind, op zoek  naar talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Wanneer kinderen hier bewust van worden, worden ze veerkrachtiger en zijn ze beter in staat om met uitdagingen om te gaan. 

 

Ik werk intuïtief en op mijn eigen-wijze. Ieder mens is anders en heeft andere behoeftes. Tijdens een coaching sessie maak ik gebruik van verschillende coachwerkvormen, gespreksvormen, spelletjes, de natuur, tekenen/knutselen en werk ik samen met de dieren die hier wonen, als daar behoefte aan is. Dieren hebben geen oordeel en nemen je zoals je écht bent. Bij ons wonen paarden, katten, een hondje, konijnen en kippen.

 

Kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en hun ouders zijn hier van harte welkom. We beginnen met een intake gesprek waarin we uitgebreid de situatie, het probleem, de verwachtingen en wensen bespreken. Hierna volgen er een aantal coaching sessies, deze duren ongeveer 75 minuten per keer. Tijdens de coaching sessie werk ik met het kind maar het kan ook voorkomen dat het voor de ouders handig is om een sessie te doen. 

Ieder kind en iedere situatie is anders en heeft andere behoeftes,  maar meestal is tussen de 3 en 10 voldoende om weer zelfstandig verder te kunnen. Wanneer blijkt dat ik je als coach onvoldoende kan begeleiden, geef ik dit aan en bespreken we de mogelijkheden. 

Heb je nog vragen of wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact op, jullie zijn van harte welkom!


Tarieven

Intakegesprek en vervolg sessies (+/- 75 min)    €60,-


(Bekijk hier de algemene voorwaarden voor coaching.)