top of page

Algemene voorwaarden 
Familieopstellingen

Over de begeleider
De familieopstellingen worden begeleid door Lisa de Kruijf, familieopsteller en psychosociaal therapeut (i.o.). Lisa de Kruijf is bevoegd en ervaren in het geven en begeleiden van familieopstellingen en heeft daarnaast gedegen kennis over mens en gedrag. In sommige gevallen kan Lisa de hulp inschakelen van een extra begeleider. Meer over Lisa vind je op haar website: www.lisadekruijf.nl/overlisa


Tarieven en betaling
De tarieven die genoemd zijn op de website zijn inclusief 21% BTW en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. Betaling dient te gebeuren via de website. Na betaling is de inschrijving definitief en de factuur ontvang je in de mail. De inschrijving is naam gebonden en kan niet worden doorverkocht zonder overleg met Lisa.

 

Veiligheid, integriteit en privacy
De persoonlijke informatie die gedeeld wordt en de processen die zich gedurende de dag plaatsvinden zijn privé. Om de privacy en vertrouwelijkheid van alle deelnemers te waarborgen, wordt van hen verwacht dat ze de persoonlijke informatie en processen die tijdens de dag worden gedeeld, niet met derden bespreken. Uiteraard is iedereen wel 
volkomen vrij om zijn of haar eigen processen en ervaringen te delen met anderen.


Annuleren en verplaatsen
Na betalen is je aanmelding definitief. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan kan je kosteloos annuleren tot 14 dagen voorafgaand aan de familieopstellingen dag. Annuleren kan alleen via de mail (info@lisadekruijf.nl) en is pas definitief bij akkoord van Lisa. Bij afzegging binnen 14 dagen wordt het bedrag niet retour gegeven. In overleg kan er afgesproken worden dat de dag verplaatst wordt of dat er iemand anders in jouw plek kan deelnemen. 
Bij annulering vanuit Lisa wordt altijd het gehele bedrag retour gegeven of kan er gekozen worden voor deelname op een andere dag.


Garantie en klachten
Een familieopstelling biedt geen garantie voor een oplossing, herstel of verbetering van je probleem of klacht. Het is geen vervanging voor medische behandeling, dus bij ernstige klachten dien je altijd een arts of medisch professional te raadplegen. Mocht er iets niet naar wens zijn na de familieopstellingsdag, stuur dan een e-mail naar info@lisadekruijf.nl. Ik 
waardeer je feedback en klachten, en zal mijn best doen om tot een goede oplossing te komen.


Eigen risico en verantwoorlijkheid
Deelname aan de familieopstellingen dag is altijd op eigen risico. Lisa de Kruijf is niet verantwoordelijk voor verlies of schade van bezittingen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je emotionele en fysieke welzijn tijdens de familieopstellingsdag. Als er iets is, of als je ergens niet aan mee wilt doen, verwacht ik dat je dit zelf aan kan geven en je eigen grenzen bewaakt. 


Paarden
Het kan zijn dat er tijdens een opstellingendag gekozen wordt om bij de paarden te werken. Dit gebeurt altijd in overleg met de deelnemers. Het zijn bij de paarden is op eigen risico. Paarden zijn vluchtdieren en kunnen onvoorspelbaar zijn. Lisa de Kruijf is altijd aanwezig voor het geven van instructies om de veiligheid te bewaren.

bottom of page