Wij gaan verhuizen!

Jaaa! 15 mei is het zo ver en krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Het huis staat in Beekbergen, vlak onder Apeldoorn. Het is echt een droom die uitkomt want de paarden kunnen erbij komen wonen. Er is een mooi groot weiland en er zijn al stallen. Een bak en paddock gaan we de komende weken/maanden aanleggen. Van de stallen gaan we inloop stallen maken zodat de paarden dag en nacht kunnen kiezen of ze binnen of buiten willen staan. Om het weiland komt een pad zodat de paarden extra gemotiveerd worden om te lopen. 

Ook zullen er extra paarden bijkomen zodat ik meer lessen kan gaan geven aan mensen die geen eigen paard hebben.

 

Updates volgen snel! :)


Over ons

Lisa de Kruijf
Engelanderholt 5
7361 CZ Beekbergen
Email: info@lisadekruijf.nl
Rekening nr: NL56 KNAB 0259 0697 95
t.n.v. Lisa de Kruijf

Volg ons op Facebook